Skydda ditt företags lokala nät med Ingate Firewall*
  *Nytt namn på Fuego Firewall.
 

Varför du behöver en brandvägg från Ingate
Ingate Firewall 1200 Ingate Firewall 1400 Ingate Firewall 1600
Ingate Firewall 1190 Ingate Firewall 1450 Ingate Firewall 1600 Ingate Firewall 1900

Alla talar om direktmeddelanden för företagsbruk och andra typer av person-till-personkommunikation såsom onlinenärvaro (presence), IP-telefoni och konferenslösningar. Medan företagens besparingar i tid och pengar är uppenbara så finns ofta två frågeställningar: interoperabilitet och säkerhet.

Session Initiation Protocol (SIP) löser interoperabilitetsproblemet. Detta protokoll används redan av leverantörer såsom Microsoft, Cisco, WorldCom, AT&T, CommWorks, Lucent och Yahoo!. SIP möjliggör för användare av dessa nya verktyg att kommunicera, oavsett vilken leverantör de använder.

Vad är då problemet? Traditionella brandväggar släpper inte igenom SIP-trafik. Lösningen? - Ingates brandväggar hanterar SIP-trafik!

Ingate utvecklar världens första företagsbrandväggar och SIParatorer™ med stöd för SIP. Det gör Ingate till den enda lösningen för företag som planerar att använda SIP-baserad kommunikation som onlinenärvaro, direktmeddelanden, audio- och videokonferens och IP-telefoni. Ingates produkter levereras komplett med en SIP-proxy och en SIP-registrator. De stödjer NAT och PAT samt TLS för krypterad SIP-signalering. Det innebär också att direktmeddelanden krypteras automatiskt, något som eliminerar vissa av de säkerhetsaspekter som ibland nämns i samband med direktmeddelanden för företag. Produkterna har nämnts av både användare och media för deras lättanvändbarhet. Ingates produkter har redan levererats i USA, Asien och Europa och har testats och bedömts av kunder och analytiker. Ingates brandvägg är också den enda SIP-brandvägg som klarat integrationstesterna hos WorldCom och Broadsoft.

Ingates brandväggar är prisvärda och erbjuder normalt brandväggsskydd medan de samtidigt tillåter SIP-baserad kommunikation. Alla meddelande routas genom Ingatebrandväggen som inspekterar varje paket och stoppar dem som inte har där att göra. Ingates VPN- och SIP-moduler gör det möjligt för företag att låta sin Ingatelösning växa med företaget med minimala investeringar.

Ingates brandväggar är kompatibla med alla existerande nätverk och operativsystem och finns i ett antal modeller för att möta hela företagsmarknadens behov.

Om Du vill komplettera Din befintliga brandvägg med SIP-baserad kommunikation så kan  en SIParator från Ingate vara ett alternativ till att byta hela brandväggen.

 

Brandväggar
Connector Data´s hemsida


senast uppdaterad 2012-09-07
© Copyright 
Connector Data